HP Photosmart R937, special pentru câini şi pisici

HP Photosmart R937, special pentru câini şi pisici

HP şi-a făcut planuri mari pentru această vară, dar nu de vacanţă ci lansarea unor aparate foto şi imprimante. Mi-a atras atenţia camera digitală Photosmart R937 ce deţine un touchscreen gigant de 3.6 inch.

Ocupă aproape toată suprafaţa posterioară, dar cine işi mai doreşte o gramadă de taste, butoane şi rotiţe cand are la dispoziţie un ecran tactil cu ajustare automată a luminozităţii? Remarcabilă este şi opţiunea „tagging” ce simplifică organizarea şi procesul de căutare al fotografiilor în computerele cu sistem de operare Vista.

HP Photosmart R937 front and back

Pozele se fac la o rezoluţie maximă de 8 MP, iar zoom-ul combinat este de 24x (3x optic, 8x digital). Ai la dispoziţie şi un soi de stabilizator de imagine, denumit Anti-shake (anti-tremurici). O altă veste îmbucurătoare este că până şi animalul de companie (câine, pisică sau iguană) va avea ochi mai frumoşi decât tine dacă activezi funcţia „Pet Eye Fix”, pe întuneric bineînţeles. În cazul tău, alege Auto Red Eye, să nu ieşi cu ochi roşii de beţiv.

Odată cu achiziţionarea aparatului (299.99$) ia-ţi şi un card de memorie, cei 32 MB interni te vor lăsa cu ochii în soare, la mare sau peste hotare, oriunde ai fi.

HP Photosmart R937

Urmărește Go4IT.ro pe Google News