Panasonic oferă, promoţional, 5 ani garanţie la camera Lumix GH5 şi activarea gratuită a funcţiei V-Log L

15.02.2017
Panasonic oferă, promoţional, 5 ani garanţie la camera Lumix GH5 şi activarea gratuită a funcţiei V-Log L

Panasonic anunţă că oferă granaţie de 5 ani şi un cod unic pentru activarea funcţiei V-Log L pentru toţi cei care comandă camera LUMIX GH5 înainte ca aceasta să ajungă în magazine. Oferta este valabilă în perioada 15 februarie – 20 martie 2017.

 

Pentru a lansa precomanda, doritorii trebuie să se adreseze magazinelor participante la promoţie – F64, Photo Hobby şi West Buy – pentru înregistrarea ei. Apoi, trebuie să acceseze site-ul campaniei www.lumix-gh5.eu şi să completeze formularul, ataşând şi dovada înregistrării precomenzii primită de la magazin. După înregistrare, clientul va fi contactat de către magazinul ales în momentul în care camera Lumix GH5 va fi disponibilă pentru livrare, pentru finalizarea vânzării.

După validarea finală, cumpărătorul va primi un cerficat de garanţie pentru 5 ani precum şi un cod unic pentru activarea funcţiei V-Log L.

 

 

Prin intermediul codului primit (pachetul de upgrade DMW-SFU1), utilizatorii vor putea activa funcţia de înregistrare video V-Log L. Codul de upgrade activează totodată şi funcţia LUT (Look Up Table), astfel încât utilizatorii pot şi viziona direct pe cameră materialul video înregistrat cu funcţia V-Log L.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult