Camera de supraveghere Logitech Circle 2 este disponibilă în România

23.10.2017
Camera de supraveghere Logitech Circle 2 este disponibilă în România

Camera de supraveghere Logitech Circle 2 este disponibilă în magazinele din România. Aceasta dispune de aplicaţia Logi Circle, disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS. Există şi o aplicaţie web care poate fi accesată din browser.

Camera, rezistentă la intemperii, este disponibilă în două versiuni, wireless şi cu cablu. Potrivit companiei, autonomia bateriei modelului fără fir este de până la 3 luni.

Logitech Circle 2 poate face streaming nelimitat la rezoluţie Full HD. Fiecare cameră Circle 2 dispune de 24 de ore de stocare gratuită şi securizată, iar pentru mai multe opţiuni de stocare există două planuri Circle Safe disponibile. Circle Safe Basic oferă o perioadă de stocare de 14 zile, iar Circle Safe Premium oferă o perioadă de stocare de 31 de zile şi caracteristici suplimentare, cum ar fi zone de mişcare personalizate şi detectarea persoanelor.

Camera Logitech Circle 2 este disponibilă la un preţ recomandat de 899 lei, versiunea cu fir, şi 999 lei, versiunea wireless. Preţul accesoriilor variază între 135 lei şi 270 lei.


 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult