Samsung MX20 este gata să te toarne pe You Tube

10.07.2008
Samsung MX20 este gata să te toarne pe You Tube

Multe se pot întâmpla pe parcursul unui weekend petrecut cu gaşca la mare sau, de ce nu, la munte. Tocmai de aceea nu trebuie să-ţi lipsească o cameră video cu ajutorul căreia să trimiţi uşor pe You Tube faptele de vitejie ale prietenilor tăi (trânta cu ursul, săritura de pe epava din Costineşti etc). Sper totuşi ca noua cameră Samsung SC-MX20 să surprindă doar evenimente plăcute.

Samsung MX20

Samsung MX20 dispune de un senzor CCD care poate captura imagini în mişcare la o rezoluţie maximă de 720 x 480 pixeli, în timp ce lentilele Schneider oferă un zoom optic de până la 34x. Modul special “Web & Mobile” optimizează filmarea pentru upload-ul pe Internet. Cu ajutorul unui software dedicat importul fişierelor pe You Tube sau chiar către dispozitive multimedia se poate face fără să mai fie nevoie de conversie în alte formate. Înregistrarea optimizată se face la rezoluţie VGA, cu un codec H.264, sunet AAC şi extensie MP4.

Bateria este un alt punct forte al camerei Samsung, având o autonomie de până la trei ore. Fişierele video sunt stocate pe carduri de memorie MMC sau SD/SDHC. Pe un card de 8 GB încap maxim patru ore de înregistrări.

Samsung MX20 va deveni disponibilă la nivel global în luna august a acestui an, la un preţ de aproximativ 280 $.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News