VIRB şi VIRB Elite, primele action camera de la Garmin

20.08.2013
VIRB şi VIRB Elite, primele action camera de la Garmin

Compania Garmin este cunoscută mai mult pentru echipamentele sale GPS, însă portofoliul său cuprinde o multitudine de produse destinate activităţilor care necesită localizare, cronometrare sau înregistrarea performanţelor. Compania a anunţat astăzi două noi produse care acoperă o lacună pe care alţi producători, precum GoPro, nu au ezitat să o exploateze cu succes: camerele video sportive.

Noile modele VIRB şi VIRB Elite oferă înregistrare video Full HD, un obiectiv cu deschidere mare, stabilizator digital, captură foto la rezoluţia de 16 MP în timpul înregistrării video şi un ecran color de 1,4”. Aşa cum era de aşteptat în cazul acestui tip de produs, camerele Garmin sunt împachetate în carcase rezistente cu certificare IPX7, garantând astfel imersiunea în apă la cel mult un metru timp de 30 de minute, iar acumulatorii oferă o autonomie de 3 ore pentru înregistrarea Full HD.

Diferenţa dintre cele două modele constă în implementarea pe modelul VIRB Elite a unui adaptor Wi-Fi şi a unui receptor GPS. Ambele modele oferă şi conectorul proprietar ANT+, acesta permiţând interconectarea cu alte echipamente sportive Garmin sau conectarea unor senzori suplimentari.

Cele două modele de camere video sportive vor ajunge pe piaţă în luna septembrie, preţurile acestora urmând să fie de 299, respectiv 399 de dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News