Cineva a realizat un costum de Halloween Note7, care scoate fum [VIDEO]

19.10.2016
De Halloween oamenii se întrec în costume care mai de care mai deosebite, iar cele mai reuşite sunt de obicei cele care reflectă anumite realităţi cotidiene. Chris Kiley a publicat pe Facebook un clip video cu costumul pe care şi l-a realizat. Acesta este accesorizat cu şase cutii de Galaxy Note7 şi dispune de un furtun, pe care atunci când Kiley suflă, iese fum din ambalajele telefoanelor. 

În acest moment nu se cunosc prea multe detalii despre „tehnologia” folosită de tânăr pentru a obţine acest efect, la fel cum nu se ştie încă nici de ce smartphone-urile Galaxy Note7 luau foc sau explodau. 

 
În ceea ce priveşte cele şase cutii, să sperăm că tânărul nu a cumpărat şase telefoane Note7. Nu de alta, dar riscă să îşi pună viaţa în pericol în cazul unor explozii, iar în locul casei lui să rămână un crater care se vede de pe lună. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult