Un bărbat a luat foc după ce a fost atacat cu un pistol cu electroşocuri [VIDEO]

Armele cu electroşocuri sunt comune în cadrul forţelor de ordine din Statele Unite, acestea fiind unele dintre cele mai eficiente pentru a putea aresta un suspect şi totodată unele dintre cele mai sigure. Acestea pot pune la pământ suspectul fără a-l răni, însă există şi posibilitatea unor accidente neprevăzute. Săptămâna trecută, un bărbat a luat foc după ce a fost „împuşcat” cu un dispozitiv cu electroşocuri.

Incidentul a avut loc în oraşul Philadelphia, în apropierea unui restaurant. Un bărbat nervos se certa cu doi agenţi de pază. Atunci când acesta a devenit violent, unul dintre agenţi a folosit arma cu electroşocuri pentru a-l pune la pământ pe agresor. Şocurile au avut efect, acesta căzând imediat la pământ, însă s-a întâmplat şi un lucru neprevăzut: hainele acestuia au luat aproape imediat foc în urma contactului cu electrozii armei.

Din fericire, acesta nu a suferit răni grave, iar poliţia investighează evenimentele care au dus la această situaţie, analizând filmările publicate pe internet de către martori, cât şi imaginile surprinse de camerele de securitate ale restaurantului din apropiere. Se pare că agenţii de securitate protejau acest restaurant, iar patronul acestuia promite cooperare cu forţele de ordine.