Un clip cu un câine poliţist care ştie să facă masaj cardio-respirator a uimit internetul

26.06.2018
Un clip cu un câine poliţist care ştie să facă masaj cardio-respirator a uimit internetul

Poncho este numele unui câine poliţist din Madrid care aparent ştie să aplice tehnici de resuscitare. Clipul de mai jos a fost publicat pe contul Poliţiei din Madrid, în care câinele îşi demonstrează abilităţile pe „partenerul” său.

Acesta ştie să sară pe pieptul omului pentru masaj cardio-respirator şi apoi să „sufle” pentru respiraţie gură la gură. Chiar dacă ceea ce vedem în clip pare să fie doar o rutină pentru o demonstraţie de dresaj, mulţi câini sunt folosiţi în operaţiuni de salvare de către poliţie şi pompieri şi chiar dacă un câine nu ar putea reuşi probabil să realizeze un masaj cardio-respirator adevărat, acesta ar putea atrage atenţia medicilor asupra unor victime prinse sub dărâmături.

Clipul a devenit viral imediat după postare, strângând peste 2,3 milioane de vizualizări pe contul oficial de Twitter şi probabil multe alte milioane pe alte reţele de socializare, unde cel mai probabil că a fost urcat de mai multe pagini orientate în jurul conţinutului video.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult