AMD va livra procesoarele Ryzen Threadripper la pachet cu un sistem performant de răcire cu lichid

17.07.2017
AMD va livra procesoarele Ryzen Threadripper la pachet cu un sistem performant de răcire cu lichid

Intrat în competiţie directă cu Intel şi la gama high-end, AMD îndulceşte oferta prezentată potenţialilor cumpărători livrând procesoarele Ryzen Threadripper la pachet cu un sistem performant de răcire cu lichid.

Cel puţin în cazul PC-urilor la care nu se doreşte aplicarea unui procedeu de overclocking dus la extrem, măsura elimină din start grija unei achiziţii suplimentare cu preţ deloc neglijabil, lăsând mai mult buget disponibil pentru alte componente, cum ar fi un accelerator grafic mai performant sau mai multă memorie RAM.

Disponibil cel puţin pentru modelele Threadripper 1920X (12 nuclee şi consum 125W) şi Threadripper 1950X (16 nuclee şi consum 155W), sistemul de răcire tip All-in-One garantează funcţionarea în parametrii confortabili de temperatură şi evită complicaţiile găsirii unui sistem de răcire compatibil cu noul socket AMD TR4.

Procesoarele AMD Threadripper ar putea fi disponibile în magazine începând cu data de 9-10 august, la preţuri de 799 dolari (Threadripper 1920X) şi 999 dolari (Threadripper 1950X).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult