Samsung anunţă All in One PC Seria 7 – control prin gesturi, voce şi touch

28.08.2012
Samsung anunţă All in One PC Seria 7 - control prin gesturi, voce şi touch

Deşi expoziţia IFA Berlin 2012 va începe abia mâine, Samsung s-a grăbit deja să prezinte noile sale sisteme desktop All in One Seria 7. Bazate pe configuraţii puternice, sistemele Samsung vor veni preinstalate cu Windows 8 şi vor oferi ecrane touchscreen şi sistem de control prin gesturi, încercând astfel să stârnească atenţia utilizatorilor pentru piaţa PC-urilor, care nu o duce prea grozav în această perioadă.

Sistemele Samsung All in One PC Seria 7 vor fi disponibil în două versiuni de bază, cu diagonala de 23 sau 27 de inchi, pentru ultimele putându-se face şi un salt de la rezoluţia de bază 1080p la WQHD sau de la panoul TN la cel PLS.

Configuraţiile sunt bazate pe procesoare Intel Core i5 sau Core i7 din seria Ivy Bridge, procesoare grafice ATI din seria HD 6000, până la 8GB memorie RAM şi stocare internă HDD cu o capacitate maximă de 1TB, opţional şi cu un SSD de 64GB pentru modelele cu ecran de 27″.

All in One Seria 7 vor veni preinstalate cu Windows 8, noua interfaţă Microsoft putând fi utilizată graţie ecranului capacitiv cu suport pentru 10 puncte de contact. Pe lângă interacţiunea touch, noile PC-uri Samsung oferă control prin gesturi, pe care camera video 720p le poate analiza şi procesa de la o distanţă de maximum un metru, şi control prin voce, limitat la limba engleză şi la opţiunile de căutare Web sau control multimedia.

Sistemele Samsung All in One Seria 7 sunt aşteptate să ajungă pe piaţa la sfârşitul acestui an sau începutul anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News