Această husă de laptop se transformă în suport pentru computerul portabil

29.06.2020
Această husă de laptop se transformă în suport pentru computerul portabil
Foto: Indiegogo/MOFT

Obiectele care fac mai multe lucruri sunt întotdeauna binevenite, iar din această categorie face parte și MOFT Carry Sleeve, o husă de laptop care poate fi folosită ca suport pentru computerul portabil.

Dispozitivul, anunțat recent, folosește o metodă de tip „origami” pentru a se transforma în suport.

Laptopul poate fi înclinat, cu ajutorul husei, la 15 sau 25 de grade.

Materialele din care este realizată husa sunt poliuretan elastic (un tip de piele falsă) și neopren. Carcasa dispune și de câteva spații suplimentare în care pot fi puse documente, acte de identitate sau carnețele.

MOFT Carry Sleeve va fi disponibilă în mai multe culori și poate acomoda laptopuri cu dimensiuni ale ecranelor cuprinse între 11 și 16”.

Husa poate ține în modul suport, potrivit producătorului, o greutate de până la 10 kg și dispune de un compartiment izolat pentru carduri bancare.

Cerere mare pentru acest produs

Dispozitivul poate fi comandat, de oriunde din lume, pe platforma de crowdfunding Indiegogo la prețul promoțional de 44 de dolari. În retail, husa „transformer” va costa 59 de dolari.

Produsul s-a bucurat de un succes atât de mare încât a fost 191% finanțat încă din prima zi.

Producătorul estimează că va livra husele, celor care le-au comandat, în luna august a acestui an.

CITEȘTE ȘI:

Automobilul „Transformer” este pliabil, pentru a putea fi parcat uşor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult