Acer prezintă Liquid X2, un smartphone triple-SIM cu ecran de 5.5˝ şi noi accesorii pentru fitness

24.04.2015
Acer prezintă Liquid X2, un smartphone triple-SIM cu ecran de 5.5˝ şi noi accesorii pentru fitness

Încadrat la categoria phablet, Liquid X2 se face remarcat prin ecranul său de 5.5˝ şi acumulatorul de capacitate mărită, pus în slujba unui chipset cu procesor octa-core pe 64 biţi.

Propus ca alternativă pentru modelul Galaxy Note 4, noul Liquid X2 plusează cu un acumulator de 4000 mA şi suport triple-SIM, fiind recomandat celor care doresc să aibă telefonul de serviciu şi numerele personale pe un singur dispozitiv uşor de gestionat.

Acer Liquid X2

Urmând exemplul dat deja de HTC, Acer a echipat noul Liquid X2 cu două camere foto având specificaţii identice, respectiv senzor de 13MP şi lentile cu deschidere f/1.8, pentru performanţe crescute în condiţii de lumină slabă. Instalate deasupra ecranului şi pe spatele telefonului, cele două camere foto ar trebui să-i mulţumească inclusiv pe amatorii de selfie-uri.

Special pentru noul phablet, Acer a dezvăluit şi o husă de protecţie de tip flip-case, având decupată o porţiune deasupra ecranului prin care putem aplica comenzi rapide.

Husa de protecţie de tip flip-case

Oferta de accesorii este completată cu 3 noi brăţări pentru fitness din seria Liquid Leap.

Liquid Leap Fit vine într-o carcasă rezistentă la apă şi include senzor pentru puls de tip optic, respectiv senzor de contact cu pini aurii ce monitorizează răspunsul galvanic al pielii. Monitorizând aceşti parametrii în mod combinat, accesoriul Leap Fit poate calcula un index de stres şi alte informaţii utile, afişate pe ecranul touch de 1˝. La exterior, brăţara Liquid Leap Fit poate fi personalizată înlocuind cureaua de prindere cu una din variantele de schimb.

Acer Liquid Leap Curve

Prevăzut cu ecran curbat, Liquid Leap Curve ascunde la interior acelaşi hardware ca modelul Leap Fit şi se prezintă ca un competitor pentru brăţara Gear Fit de la Samsung.

Cea mai puţin costisitoare dintre cele trei, brăţara Liquid Leap Active este limitată la funcţionalitate de bază şi foloseşte hardware identic seriei de anul trecut.

Toate cele trei accesorii sunt compatibile cu telefoane bazate pe Android, iOS şi Windows. Din păcate alte detalii privind disponibilitatea şi preţurile în magazine nu au fost dezvăluite, momentan.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult