Acum oricine (are bani) poate cumpăra Microsoft HoloLens

03.08.2016
Acum oricine (are bani) poate cumpăra Microsoft HoloLens
Până acum, dacă doreai să pui mâna pe headset-ul pentru realitate augmentată Microsoft HoloLens trebuia să treci printr-un proces destul de complicat, iar o condiţie era să fii dezvoltator. Acum, dispozitivul este disponibil pentru oricine… are bani. 
 
Microsoft HoloLens costă 3.000 de dolari şi este disponibil în SUA şi Canada. 
 
Prezentat în ianuarie 2015, HoloLens introduce obiecte şi elemente 3D „holografice” în lumea reală. „HoloLens nu necesită cabluri, telefoane sau o conexiune la un PC. Microsoft HoloLens vine cu lentile holografice HD transparente şi sunet care ţine cont de spaţiu, astfel că poţi vedea şi auzi hologramele din jurul tău. Cu senzori avansaţi, un system on a chip de ultimă generaţie şi un nou Holographic Processing Unit (HPU) care înţelege mediul înconjurător şi acţiunile utilizatorului, Microsoft HoloLens este capabil să ruleze wireless în timp ce procesează volume foarte mari de date venite de la senzorii cu care este echipat, toate în timp real”, potrivit descrierii făcute de Microsoft.
 
 
Plasând hologramele 3D în lumea din jurul utilizatorului, Microsoft HoloLens oferă o nouă perspectivă asupra realităţii acestuia, care îi poate transmite ce vede şi, mai mult, poate înţelege ce transmite utilizatorul prin gesturi sau voce. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult