ADATA lansează flash drive-ul iMemory AI720, cu funcţie “save as you record” pentru înregistrări 4K direct de pe telefonul iPhone

Autor: Aurelian Mihai 26.12.2017
ADATA lansează flash drive-ul iMemory AI720, cu funcţie “save as you record” pentru înregistrări 4K direct de pe telefonul iPhone

ADATA anunţă lansarea flash drive-ului i-Memory AI720, certificat Apple MFi şi echipat cu funcţia “save as you record”, care-ţi permite să filmezi 4K fără să ocupi memoria telefonului mobil. Prevăzut atât cu conector USB 3.1, dar şi Lightning, dispozitivul cu o grosime de 7.5mm poate funcţiona ca memorie externă pentru telefonul mobil, oferind capacităţi de 32GB, 64GB sau 128GB.

AI720 suportă criptare cu parolă şi este protejat cu tehnologie nano coating împotriva pătrunderii de apă şi praf. Cumpărătorii pot asorta dispozitivul cu telefonul mobil alegând între variante de culoare gold sau gri.

Cu un conector USB 3.1, AI720 atinge performanţe la citire de până la 90MB/s, iar cu conectorul lightning acesta furnizează viteze de până la 20MB/s, suficient pentru captură video în timp real până la rezoluţie 4K. în plus, prin intermediul aplicaţiei ADATA i-Memory cu capabilităţi de gestionare a fişierelor, utilizatorii se pot bucura de videoclipuri cu subtitrări originale, oricând doresc.

AI720 permite utilizatorilor să stabilească parole pentru fiecare fişier confidenţial, sistemul de criptare prevenind scurgeri de date în cazul pierderii dispozitivului de stocare.

Tags: