ADATA oferă noi accesorii USB Type C

02.11.2016
ADATA oferă noi accesorii USB Type C

ADATA Technology a anunţat lansarea mai multor produse create pentru a uşura trecerea la USB-C. Acestea fac standardul USB reversibil compatibil cu conectori cum ar fi USB-A şi HDMI, precum şi cu prize tradiţionale ca VGA (D-sub).

Cu noile adaptoare, cabluri şi hub-uri, utilizatorii pot conecta dispozitive cu USB-C la diverse alte dispozitive, astfel încât funcţionalitatea este menţinută.

Cititor OTG USB-C şi Hub USB-C

Cititorul OTG USB-C combină suportul USB-C, USB-A şi microSD/SDXC/SDHC într-un produs portabil, ultra-compact. Acesta reprezintă o modalitate excelentă de a transfera conţinut şi de a interconecta dispozitive. În plus, Hub-ul USB-C are porturi USB-C, USB-A şi HDMI, cu posibilitatea de a încărca anumite dispozitive mobile. Portul HDMI permite afişarea de conţinut de pe dispozitive cum ar fi notebook-uri sau telefoane, direct pe televizor, iar includerea unui USB-A asigură o largă compatibilitate cu numeroase produse de pe piaţă.

Conectivitate video: USB-C la HDMI şi VGA

ADATA oferă adaptoare care realizează conversia de conţinut digital şi analog, de la dispozitive cu USB-C la HDMI şi VGA. Produsele permit realizarea de conexiuni video de la telefoane, notebook-uri, tablete şi alte dispozitive cu USB-C către orice dispozitiv cu intrare video, inclusiv televizoare, console de jocuri sau receptoare audio-video. Adaptorul USB-C la VGA suportă modul Legacy şi este foarte util mai ales pentru utilizatorii care au nevoie să afişeze conţinut pe proiectoare.      

Cablu şi adaptor USB-C

Cablurile ADATA USB-C sunt realizate la un nivel de calitate premium şi suportă până la 100W datorită unui controler E-MARK integrat, accelerând încărcarea dispozitivelor şi facilitând redarea de conţinut UHD 4K fără a avea nevoie de buffer. În plus, ADATA lansează şi adaptoare compacte de la USB-C la USB-A, convertind orice cablu USB-A la USB-C reversibil.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult