Alternativa de buget la Samsung Galaxy S23 Ultra apare în noi randări

11.01.2024
Alternativa de buget la Samsung Galaxy S23 Ultra apare în noi randări

Un nou set de randări scăpate pe internet ne arată alternativa de buget pentru Samsung Galaxy S23 Ultra. Dacă sunteți fanii dispozitivelor cu pen, dar nu aveți un buget atât de mare, atunci noul Motorola Moto G Stylus ar putea fi răspunsul.

Frumusețea ecosistemului Android constă în diversitatea de telefoane disponibile pe piață, dar dacă sunteți în căutarea unui telefon cu pen, atunci opțiunile sunt extrem de limitate. Atât de limitate încât doar Samsung și Motorola au avut, cel puțin în ultimii ani, astfel de dispozitive în portofoliul lor în mod constant.

Prima opțiune pentru oamenii ce sunt în căutarea unui astfel de telefon va fi reprezentată de actualul Samsung Galaxy S23 Ultra sau de viitorul Galaxy S24 Ultra, ce urmează să fie lansat. Cu toate acestea, vorbim despre modele de top, cu prețuri pe măsură. Dacă doriți un telefon Android de buget cu stylus, trebuie vă puteți uita la Moto G Stylus de la Motorola. Un nou set de leak-uri indică faptul că telefonul va fi reîmprospătat în 2024, ceea ce este o veste bună pentru iubitorii de astfel de dispozitive.

Motorola Moto G Stylus 2024 apare într-un nou set de randări

Smartmania a distribuit un set de randări ale Moto G Stylus (2024). Telefonul preia noul limbaj de design Motorola, având un model de camere integrat în partea din spate, dar păstrează și stylus-ul integrat. Observăm, de asemenea, un ecran plat și o ramă cu margini teșite.

Stylus-ul poate fi văzut în partea de jos a telefonului, acolo unde putem regăsi și difuzoarele, portul de încărcare, un microfon și o mufă jack de 3,5 mm. Potrivit informațiilor oferite odată cu imaginile, noul telefon va avea un display de 6,5 inch în diagonală și se zvonește spune că obiectivul principal este un senzor de 50 MP cu OIS. Ne rămâne doar să așteptăm lansarea oficială a noului telefon, model care s-ar putea dovedi a fi o variantă interesantă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult