Anker Soundcore Liberty 4 și Sleep A10: căști true wireless cu funcții de monitorizare a sănătății

03.10.2022
Anker Soundcore Liberty 4 și Sleep A10: căști true wireless cu funcții de monitorizare a sănătății

Anker a anunțat Soundcore Liberty 4 și Sleep A10, perechi de căști true wireless din faimoasa sa serie de accesorii audio, echipate cu funcții mai „smart” decât vedem de obicei pe astfel de accesorii. De altfel, modelele concurente de la producători consacrați, precum Samsung sau Apple, nu includ astfel de capabilități. Este vorba despre posibilitatea de a monitoriza sănătatea utilizatorului, integrând senzori pe care de obicei îi găsim în ceasuri inteligente sau brățări de fitness.

Anker Soundcore Liberty 4 sunt căști care asigură monitorizarea pulsului

Soundcore Liberty 4 beneficiază de senzor de monitorizare a pulsului. Căștile arată la fel ca oricare alte căști la exterior, însă la interior include un senzor special care înregistrează starea utilizatorului. Aceste căști ar fi potrivite pentru activități sportive, putând ofere monitorizare a pulsului în timpul exercițiilor, chiar și fără un ceas inteligent la încheietură.

În rest, căștile sunt „obișnuite” pentru gama sa de preț în materie de performanță audio. Vorbim despre o pereche de căști echipată cu difuzoare duale pe fiecare ureche, cu giroscop care este folosit la redare a sunetului în 3D, în timp ce anularea zgomotului ambiental este de asemenea disponibilă prin intermediul tehnologiei HearID de la Anker. Autonomia declarată este de nouă ore fără ANC și șapte ore cu ANC pornit, și un total de 28 de ore alături de toată bateria din cutia căștilor. La 150 de dolari, acestea sunt foarte competitive, având în vedere capabilitățile oferite.

Anker a lansat și căști pentru somn mai linițtit

Modelul Sleep A10 este realizat pentru a concura cu Sleepbuds II de al Bose, pentru a asigura un somn liniștit și fără zgomote din exterior. Anker promite anularea zgomotului ambiental cu 35 de decibeli, cu 15 decibeli mai mult decât alte perechi de căști similare. Căștile monitorizează și calitatea somnului prin intermediul aplicației, iar design-ul este realizat special pentru a putea fi purtate chiar și atunci când dormi pe o parte.

anker soundcore sleep a10

Tot căștile Soundcore Sleep A10 de la Anker oferă și funcția de ceas deșteptător, oferind posibilitatea de a alege orice tip de alarmă dorești, din orice aplicație. Prețul este puțin mai mare, la 180 de dolari americani.

sursa: Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult