Apple Watch nu trebuie întrebat despre starea vremii

06.11.2017
Apple Watch nu trebuie întrebat despre starea vremii

Ştim deja că vremea în luna noiembrie nu este prea grozavă, dar în cazul utilizatorilor Apple Watch 3 simpla căutare a prognozei meteo poate strica buna dispoziţie.

Mai ales în ultima săptămână, dispozitivele Apple Watch series 3 au început să repornească spontan atunci când utilizatorii solicită informaţii despre starea vremii pentru ziua în curs, folosind expresii ca „how is the weather for today”, sau similare. În unele cazuri, utilizatorii aud primele cuvinte din răspunsul pregătit de asistentul Siri, iar alteori sunt întâmpinaţi direct cu logo-ul Apple, semnalând că dispozitivul a repornit deja.

Aparent, crash-urile care apar doar atunci când sunt solicitate informaţii despre starea vremii au legătură cu trecerea la ora de iarnă, indicând o eroare de programare strecurată în codul Watch OS 4.1.

Deocamdată, Apple nu oferit o explicaţie oficială pentru problemele semnalate atât în Statele Unite, cât şi în Europa.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult