Aşa ar putea arăta noile ceasuri cu Android Wear de la Google

13.07.2016
Aşa ar putea arăta noile ceasuri cu Android Wear de la Google

Am aflat de curând despre existenţa a două modele de ceasuri inteligente de la Google, cu numele de cod Angelfish şi Swordfish, care ar putea fi echivalentul dispozitivelor Nexus pentru această categorie de dispozitive. Acestea ar putea sau nu să fie lansate anul acesta, însă deja au apărut şi primele imagini neoficiale, realizate după descrierile disponibile deja pe internet.

În imaginea realizată de Android Police, sursa iniţială a zvonurilor despre Angelfish şi Swordfish, avem ambele modele alăturate. Cel din stânga este Angelfish, modelul de top, care ar trebui să fie echipat cu module GPS şi 4G, cu un display mai mare şi un acumulator superior. Acesta pare să fie inspirat de designul lui Moto 360, optând însă pentru un display rotund complet, fără porţiunea de pixeli lipsă din modelul celor de la Motorola. Acesta este echipat cu două butoane laterale şi o coroană rotativă şi vine cu o curea mai lată decât modelele Google MODE pentru ceasurile Android Wear.

Swordfish în schimb adoptă un design minimalist, cu un singur buton lateral în locul unde am găsi în general coroana rotativă. Curelele sunt însă standard, putând utiliza orice model de curea pentru ceasuri obişnuite sau din gama realizată de Google. Întrucânt acesta vine cu un hardware mai modes, acesta este şi mai subţire decât „fratele” său mai mare.

Informaţiile disponibile în acest moment sugerează că ambele modele vor veni echipate cu sistemul de operare Android Wear 2.0, care va oferi posibilitatea de a personaliza toate informaţiile afişate pe ecranul principal. Nu ştim multe alte lucruri despre cele două smartwatch-uri Google şi nici nu avem încă nume oficiale, sau confirmarea că vor fi integrate în gama „Nexus”. 

Vezi şi Go4News. Google pregăteşte două ceasuri cu Android Wear 2.0: Angelfish şi Swordfish [VIDEO]

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult