Asus ROG GX1000 – mouse de gaming cu senzor laser de 8200 dpi

Asus ROG GX1000 - mouse de gaming cu senzor laser de 8200 dpi

Asus ROG GX1000 este un mouse de gaming adresat celor foarte exigenţi, dornici să aibă parte de performanţe fără compromisuri şi un aspect exterior pe măsură.

Asus ROG GX1000

Noul accesoriu din seria Republic of Gamers vine echipat cu un senzor laser de înaltă precizie, ce atinge rezoluţia de 8200 dpi. Pentru control precis şi mişcări fără efort, partea inferioară este sprijinită pe picioruşe PTFE (din teflon), ce alunecă perfect pe orice suprafaţă.

Carcasa cu design ergonomic este modelată pentru confort optim şi reducerea oboselii ce poate apărea la o utilizare prelungită, dar fără a sacrifica acurateţea în timpul sesiunilor intense de jocuri PC.

Compartimentul interior, accesibil prin îndepărtarea unui capac, permite accesul la setul de greutăţi detaşabile, ce pot fi înlăturare sau adăugate în funcţie cerinţele jocului pe care îl preferăm, alegând între stabilitate maximă la mişcări rapide şi un control precis la operaţiuni de fineţe.

Asus ROG GX1000 - mouse de gaming cu senzor laser de 8200 dpi

Cele patru niveluri selectabile în reglarea rezoluţiei sunt semnalizate cu indicatoarele LED (roşu, portocaliu, verde, negru). Viteza de răspuns şi funcţiile speciale din jocuri pot fi automatizate cu ajutprul aplicaţiei de control, prin configurarea a până la 6 macrocomenzi selectabile.

Asus GX1000 vine în pachet cu un mouse pad ROG personalizat şi va putea fi achiziţionat de la începutul lunii ianuarie 2013, la un preţ recomandat de 279 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult