“Bat Cave” Home Theater, locul ideal pentru vizionarea următorului Batman

“Bat Cave” Home Theater, locul ideal pentru vizionarea următorului Batman

Decât să mergi la cinematograf, mai bine investeşti în echipamente audio-video, cumperi câteva fotolii şi îţi transformi camera într-un adevărat Home Theater.

Însă dacă ai foarte mulţi bani, nu înseamnă că ai şi o imaginaţie proporţională cu suma din cont. Noroc că poţi apela cu uşurinţă la destule companii care nu doar că îţi vor da idei, dar le vor şi concretiza la cererea ta. Fac pariu că fiecare dintre voi are un model de super-erou, încă din copilărie. Acum, pentru că ai ajuns mare şi tare, îţi poţi împlini visul: să-l urmăreşti în acţiune pe Batman chiar din a lui cavernă, Bat Cave.

Batman Bat Cave

Nu am idee cât ar costa aşa ceva, dar dacă eşti interesat îi poţi contacta pe artiştii acestei adevărate capodopere, Elite HTS. Atmosfera captivantă din cameră te transpune în ficţiune, în timp ce fotoliile confortabile vor avea grijă ca nu cumva să te repezi în LCD pentru a da o mână de ajutor lui Bruce Wayne.

Se zvoneşte că următoarea producţie (“The Dark Knight”) ce va avea premiera anul acesta, va fi la înălţime. Aşadar, pregăteşte-te din timp şi comandă “peştera liliacului”.

Batman Bat Cave

Urmărește Go4IT.ro pe Google News