Beats lansează căști în ediție specială „Kim Kardashian”

10.08.2022

Chiar dacă nu mai este la fel de popular precum era în urmă cu câțiva ani, brandul de căști Beats, cumpărat de Apple în urmă cu mai mulți ani, încă pare să facă mișcări interesante în zona premium. Acesta s-a remarcat pe la începuturi prin parteneriate cu multe vedete din industria muzicală sau cu atleți celebri, care purtau căștile Beats în public peste tot. Acum însă, Apple pune bazele unui nou astfel de parteneriat, de data aceasta cu o vedetă din zona mondenă: Kim Kardashian lansează o nouă serie de căști Beats, inspirate de nuanțe ale pielii.

Noile căști Beats Fit Pro sunt livrate în nuanțe noi, inspirate de culoarea pielii

Seria Beats X Kim Beats Fit Pro integrează trei noi culori ale căștilor true wireless de la Apple. Acestea sunt realizate special pentru a se potrivi cât mai bine cu trei tipuri de piele, în funcție de cât de închis sau deschis este tenul utilizatorului. Acestea se potrivesc, de asemenea, și cu diverse nuanțe de fond de ten, folosite des de către publicul feminin.  Cele trei culori au denumiri precum Moon, Dune și Earth, de la cel mai deschis șa cel mai închis.

Se pare însă că un parteneriat între Apple/Beats și Kim Kardashian era pregătit de mult timp. Acest model de căști a apărut prima dată în public la urechile vedetei, care le purta deja cu o lună înainte ca acestea să fie anunțate în mod oficial.

Chiar dacă cele trei culori sunt noi, hardware-ul căștilor este în rest absolut identic. Avem de a face cu aceleași căști true wireless cu tehnologii Apple la bord, precum posibilitatea de a se conecta rapid la iPhone-uri și se încarcă printr-o USB-C. Căștile sunt echipate cu ANC și sunet spațial 3D, butoane tactile pe lateral și promit autonomie de până la 6 ore cu ANC activ.

sursa: Gizmodo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult