Bose prezintă QuietComfort Earbuds, căști true-wireless cu funcție de anulare a zgomotului ambiant

11.09.2020
Bose prezintă QuietComfort Earbuds, căști true-wireless cu funcție de anulare a zgomotului ambiant

Noile căști Bose QuietComfort Earbuds oferă nu mai puțin de 11 niveluri diferite pentru anularea zgomotului de fundal și promit să redea bass convingător chiar și cu un volum sonor redus aproape de minim.

Lansate împreună cu versiunea optimizată pentru fitness, Sport Earbuds, căștile Bose QuietComfort Earbuds promit o experiență audio convingătoare și blocarea eficientă a zgomotelor de fundal, fără compromisul unei construcții voluminoase.

Bose QuietComfort Earbuds, o soluție pentru pretențioși

Construit pe baza generațiilor anterioare de căști Bose cu tehnologie Noise Canceling, noul produs face trecerea la un algoritm adaptiv, capabil să reacționeze aproape instantaneu la condițiile ambiante. Deși par excesive, cele 11 incremente pentru anularea zgomotului de fundal au scopul de a permite alegerea precisă precisă a nivelului de zgomot ambiant pe care vrei să-l auzi. Spre exemplu, vei dori să oprești cât mai mult din zgomotul de fundal atunci când te deplasezi cu metroul, păstrând totodată suficientă claritate pentru traversarea unei intersecții aglomerate.

Compania producătoare promite și mai multă consistență în redarea efectelor de bass, chiar și la volum redus. De obicei, căștile audio oferă fidelitate optimă doar la un anumit nivel sonor, distorsionând la volum maxim, sau atenuând anumite frecvențe audio atunci când sunt folosite la volum minim.

Bose promite să elimine acest neajuns cu ajutorul unei tehnologii numită Active EQ, în esență, un egalizator automat al benzilor de frecvență, care ține cont de volumul sonor.

Căștile Bose QuietComfort Earbuds vin cu autonomie de 12 ore și o construcție rezistentă la pătrunderea de apă și praf, certificată conform standardului IPX4. Deși, pentru un produs intenționat să fie păstrat într-o cutiuță specială pentru transport, funcția de încărcare wireless nu este o dotare absolut necesară, Bose oferă această dotară ca alternativă mai sigură la sistemul cu contact direct. Dezavantajul este că încărcarea wireless se face cu unele pierderi de energie, încât acumulatorul conținut în cutia pentru transport mai poate acoperii doar două cicluri de încărcare. Astfel, autonomia rezultată este de 36 ore, în condiții aproape ideale.

Încadrate la gama premium, căștile Bose QuietComfort Earbuds vin cu prețul de 279.95 dolari, dacă le pre-comanzi direct de pe site-ul producătorului. Mai puțin ambițios, modelul Bose Sport Earbuds vine cu autonomie de 5 ore per ciclu de încărcare și încă 10 ore cu ajutorul cutiuței pentru transport. Disponibile în variante de culoare Blue, Glacier White și Triple Black, acestea pot fi obținute în timpul campaniei de pre-comandă la prețul de 179.95 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult