Boxele portabile Ultimate Ears primesc suport pentru comandă vocală

Autor: Aurelian Mihai 22.06.2016
Boxele portabile Ultimate Ears primesc suport pentru comandă vocală

Adresate pasionaţilor de muzică, boxele Ultimate Ears UE BOOM 2 şi UE MEGABOOM pot fi de acum controlate şi de pe dispozitivele mobile (Siri şi Google Now) folosind simple comenzi vocale.

Iubitorii de muzică nu trebuie decât să-şi folosească vocea pentru a avea acces la muzica preferată şi a se conecta la boxele UE. Nou adăugată, fucţia push-to-talk oferă şi mai mult confort în utilizarea dispozitivelor UE. Suportul pentru comandă vocală poate servi inclusiv la căutarea melodiilor.

Activate cu o simplă apăsare a butonului Bluetooth şi o confirmare vocală, boxele Ultimate Ears sunt gata de utilizare în doar câteva secunde.

 “Iubitorii de muzică pot asculta şi schimba melodiile preferate stând în mijlocul unei piscine sau, de ce nu, atunci când fac sărituri de pe stânci cu boxa UE în mână. Indiferent de cât de udă, murdară sau de dificilă este situaţia, prin intermediul integrării Siri şi Google Now utilizatorii nu mai trebuie să îşi ia telefoanele în mână şi facă pe DJ-ii pentru a controla boxele UE BOOM 2 şi UE MEGABOOM” a declarat Charlotte Johs, general manager al Ultimate Ears.

Boxele Ultimate Ears UE BOOM 2 şi UE MEGABOOM au primit certificare IPX7 pentru rezistenţă la apă, sunt caracterizate printr-o construcţie robustă şi promit o experienţă audio surround cu acoperire la 360 de grade. 

TP-LINK a lansat o priză inteligentă şi o boxă portabilă