Ceasul inteligent Microsoft va vedea lumina zilei în curând, afirmă Forbes

20.10.2014
Ceasul inteligent Microsoft va vedea lumina zilei în curând, afirmă Forbes

Vestea că Microsoft va reveni în industria accesoriilor mobile a apărut în vara acestui an, cele două zvonuri paralele afirmând fie că va fi vorba de un ceas inteligent, fie de o brăţară sportivă, însă căzând de acord că produsul va oferi un set bogat de senzori şi compatibilitate multiplatformă. Conform Forbes, acest produs nu este departe de o lansare, ceasul inteligent Microsoft urmând să fie prezentat în cursul săptămânilor următoare.

Publicaţia Forbes, cea care a afirmat de altfel în vară că produsul Microsoft va fi un ceas inteligent, susţine că viitorul accesoriu va folosi un senzor pasiv pentru puls şi va avea o autonomie de două zile. Conform noului zvon, produsul va fi totuşi un ceas inteligent, nu o simplă brăţară sportivă, Microsoft implicând în dezvoltarea acestuia o echipă mare de ingineri. Printre aceştia se numără şi unii membri ai echipei Kinect, ceea ce ne face să credem că am putea vedea şi o serie de opţiuni de control sau analiză a mişcării interesante.

Aşa cum s-a afirmat şi anterior, ceasul inteligent Microsoft va fi compatibil cu platformele Android, iOS si Windows Phone, ceea ce este o veste bună deoarece acesta va fi unul dintre foarte puţinele accesorii inteligente care oferă o compatibilitate cu toate cele trei platforme mobile majore ale momentului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News