Charm, un accesoriu de fitness elegant care se adresează femeilor

25.02.2016
Charm, un accesoriu de fitness elegant care se adresează femeilor

Deşi Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge au fost dispozitivele care au atras aproape toată atenţia la standul Samsung de la MWC 2016, compania a expus şi alte produse interesante. Printre acestea se afla Charm, un dispozitiv de fitness inteligent care se adresează femeilor.

Unele versiuni Samsung Charm seamănă cu talismanele PANDORA, doar că acesta este un dispozitiv inteligent care nu are doar un rol estetic.

Dispozitivul comunică cu terminalele mobile Samsung prin intermediul conexiunii Bluetooth şi oferă caracteristici standard pentru brăţările de fitness: numără paşii, măsoară distanţa şi consumul de calorii. Mai mult, se poate sincroniza cu aplicaţia S Health a Samsung.

Potrivit companiei, autonomia bateriei din Charm ajunge până la 18 zile cu notificările LED oprite. 

Din păcate, Charm nu oferă monitorizare a ritmului cardiac, dar dispune de suport pentru notificări pentru apeluri şi mesaje.

Dispozitivul va fi disponibil în două versiuni, cu forme dreptungiulară şi pătrată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video