Cinci jucării sexuale care pot fi controlate prin intermediul smartphone-ului

10.03.2016
Cinci jucării sexuale care pot fi controlate prin intermediul smartphone-ului

În era smartphone-ului, accesoriile de tot felul au devenit şi ele inteligente pentru a ţine pasul cu timpurile. Nu au făcut excepţie nici jucăriile sexuale, care oferă acum aplicaţii dedicate care pot fi instalate pe telefon.

Vă prezentăm o selecţie de cinci jucării sexuale care pot fi controlate prin intermediul telefonului mobil:

Blue Motion Nex 2 (129 de dolari). Aceasta este o jucărie sexuală care se conectează cu smartphone prin intermediul unei aplicaţii dedicate, iar utilizatorul poate crea tipare pentru vibraţii, în funcţie de cât de repede este apăsat ecranul sau cum este mişcat telefonul. Toate aceste tipare, care pot fi create şi în funcţie de muzica care rulează în fundal, pot fi salvate pentru a fi folosite mai târziu.

Magic Motion Dante. Acesta este un inel pentru bărbaţi care poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului. Scopul dispozitivului este să facă penisul să vibreze în timpul actului sexual. Intensitatea vibraţiilor poate fi reglată din aplicaţie.

Nova (149 de dolari). Acest vibrator permite şi el crearea de tipare, la fel ca Blue Motion Nex 2, însă avantajul său este că, prin intermediul unor date de identificare, poate fi controlat, via internet, din orice colţ al lumii. Cu alte cuvinte, soţul aflat în deplasare în Franţa poate controla vibratorul soţiei aflată în Polonia.

blueMotion (130 de dolari). Este un dispozitiv care se poartă la fel ca absorbantele. Aplicaţia permite controlul acestuia de la o distanţă de câteva zeci de metri. La fel ca şi Nova, blueMotion poate fi controlat, prin intermediul aplicaţiei şi al internetului, de oriunde din lume.

Freestyle Wave (130 de dolari). Acesta este o jucărie sexuală care vibrează în funcţie de muzica rulată de smartphone.


 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult