Codurile pentru declanşarea unui atac nuclear se află aici

Codurile pentru declanşarea unui atac nuclear se află aici

În cazul în care munca ta înseamnă livrarea informaţiilor de maximă importanţă undeva în Washington (e-mail-ul este exclus), cu siguranţă ai nevoie de o protecţie suplimentară a hard-ului, mai ales dacă el conţine documentul cu detalii despre vizuina secretă a lui Bin Laden sau codurile pentru lansarea unui atac nuclear. Raidon, o companie ce nu prea agreează lumina reflectoarelor, îţi oferă dispozitivul profesional perfect pentru o astfel de misiune: cutia Staray pentru HDD-uri externe, înzestrată cu un modul de criptare foarte avansat.

Carcasa Staray este oferită în trei variante (S1, S2 şi S3), în funcţie de modalitatea de autentificare utilizată.

Staray S Series

Staray S1 reprezintă o soluţie simplă ce constă în autentificarea software prin parolă în momentul conectării hard-ului la computer. Cutiuţele protectoare Saray S2 îţi scanează amprentele, iar versiunile S3 sunt dotate cu un sistem special de introducere a codului (un fel de seif cu cifru, digital). Chiar dacă persoanele neautorizate vor scoate HDD-ul din cutiuţă, informaţiile vor fi practic indescifrabile datorită criptării.

Cutiile de securizare Saray S Series permit partiţionarea HDD-ului în două zone (publică şi privată). Bineînţeles, în zona privată (denumită X-Zone) vor fi salvate datele confidenţiale ce nu vor putea fi accesate decât prin metodele de autentificare menţionate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News