Communicator: un accesoriu de smartphone pentru fanii Star Trek

Communicator: un accesoriu de smartphone pentru fanii Star Trek

Wand Company va lansa la începutul anului viitor un accesoriu de smartphone pentru fanii Star Trek înfocaţi. Este vorba despre dispozitivul de comunicare prezent în seria originală din anii ’60, care poate fi folosit asemeni unui headset bluetooth. Acesta arată exact ca modelul folosit în film şi este vândut la un preţ ridicat, fiind mai degrabă un obiect de colecţie decât un accesoriu care va fi folosit zi de zi.

Decizia de a aduce un asemenea dispozitiv pe piaţă a fost făcută în urma presiunilor fanilor, care au cerut celore de la Paramount un „Communicator” oficial ani de-a rândul. Întrucât anul viitor se împlinesc 50 de ani de la debutul serialului, compania a decis să se alieze cu Wand pentru crearea sa. Producătorul a folosit modelul original pentru a crea accesoriul de telefon. Acesta a fost scanat cu ajutorul laserelor şi va fi realizat din materiale de calitate precum aluminiu presat şi plastic ABS.

Communicator va oferi mai multe butoane, LED-uri multicolore şi un stand pentru încărcare folosind standardul wireless Qi. Difuzorul este de calitate înaltă, fiind potrivit atât pentru preluarea de apeluri, cât şi pentru redarea de muzică. Desigur, descrierea oficială îl recomandă în special colecţionarilor de produse Star Trek şi celor care doresc să se costumeze în personaje din celebra serie de seriale şi filme, incluzând sunete şi fragmente de dialog din serialul original. Cu un preţ de 150 de dolari, probabil că cei care nu au urmărit licenţa Star Trek îndeaproape nu vor sări prea repede să plaseze o pre-comandă, mai ales că aşteptarea pentru a primi produsul va dura până în luna ianuarie a anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult