Cooler Master CK620, tastatură mecanică de mici dimensiuni cu conectare wireless

Autor: Aurelian Mihai 11.06.2018
Cooler Master CK620, tastatură mecanică de mici dimensiuni cu conectare wireless

Prezenţi la expoziţia Computex de anul acesta, Cooler Master au dezvăluit una dintre celei mai compacte tastaturi mecanice de pe piaţă, prevăzută cu iluminare RGB şi conexiune wireless.

Aşteptată în forma finală până la sfârşitul acestui an, tastatura CK620 este suficient de mică pentru a încăpea în bagaje de mici dimensiuni, oferind totodată o experienţă în utilizare fără compromisuri. Produsul utilizează switch-uri low-profile din seria Cherry Red, apreciate în comunitatea de gameri pentru timpul de răspuns foarte bun. Acestea sunt cu 35% mai scunde decât switch-urile mecanice de tip convenţional, fără a compromite senzaţia tactilă specifică tastaturilor cu acţionare mecanică.

Cooler Master a prevăzut fiecare tastă cu iluminare RGB controlată individual. Tastatura CK620 se conectează la PC folosind interfaţa Bluetooth, iar opţional cumpărătorii vor putea opta şi pentru o versiune cu interfaţă USB Type-C care elimină cu totul grija bateriilor.

Simultan, Cooler Master va lansa şi CK630, o versiune a tastaturii cu design mai puţin compact, care lasă mai mult în jurul tastei Enter şi grupul de taste direcţionale. Mergând cu un pas mai departe, Cooler Master KC640 adaugă şi grup de taste numerice, devenind astfel o tastatură mecanică de mărime normală.