Creative lansează căştile de gaming Sound BlasterX H6 50mm

05.11.2018
Creative lansează căştile de gaming Sound BlasterX H6 50mm

Creative Sound BlasterX H6 sunt recomandate pasionaţilor de gaming pe PC, Xbox, PS4 şi Nintendo Switch. Noile căşti oferă un design cu totul nou, precum şi o serie de caracteristici avansate, cum ar fi difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional, bureţi realizaţi din spumă cu memorie, microfon detaşabil cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond şi iluminare RGB.

Audiţia obţinută prin căştile Sound BlasterX H6 poate fi personalizată alegând dintr-o serie de profile EQ personalizate pentru jocuri, filme şi muzică. Pentru şi mai multă flexibilitate avem la dispoziţie software-ul Sound Blaster Connect, prin intermediul căruia utilizatorul de PC poate să-şi personalizeze experienţa audio.

Conexiunea se poate fi de tip analogic, folosind mufă jack 3.5mm, sau USB (compatibilitate cu PC, PS4 şi Nintendo Switch). Sound BlasterX H6 include în pachet un cablu USB audio de 2 metri, această modalitate de conectare fiind preferată pentru obţinerea unei fidelităţi audio cât mai bune.

Prin intermediul softului Sound Blaster Connect, utilizatorii pot programa efecte de lumini diferite pentru fiecare cască. Acelaşi software permite personalizarea experienţei audio, oferind opţiunea aplicării unor îmbunătăţiri precum Surround, Crystalizer sau Bass. Mai mult, cu funcţia Ambient Monitoring, poţi alege să te concentrezi pe joc sau să verifici ce se mai aude în jurul tău, totul prin apăsarea unui singur buton.

Căştile pentru gaming Creative Sound BlasterX H6 pot fi găsite în oferta magazinelor din România la preţul de 399 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult