Cum să vorbeşti gratis, chiar şi atunci când nu ai semnal la telefonul mobil

Cum să vorbeşti gratis, chiar şi atunci când nu ai semnal la telefonul mobil

Pornind de la ideea că semnalul reţelei de telefonie mobilă nu e garantat chiar în orice locaţie, iar folosirea telefonului în roaming pentru a ţine legătura cu partenerii de drumeţii poate fi costisitoare, un producător de accesorii iPhone a creat o carcasă de protecţie cu funcţie walkie-talkie încorporată.

Numit 3-in-1 iPhone Case, accesoriul protejează deopotrivă telefonul iPhone şi ia rolul unui handset walkie-talkie complet independent de acesta.

Folosit şi de prietenii sau colegii de călătorie, acesta include un port USB 3.0 şi acumulator de 3500 mAh care poate folosi la încărcarea telefonului iPhone.

 Prevăzut cu antenă externă, dispozitivul funcţionează şi ca un walkie-talkie convenţional, permiţând comunicarea cu alte persoane aflate în raza de acţiune a semnalului radio. Distanţa poate fi de câţiva kilometri în spaţii deschise, sau de ordinul sutelor de metri pe străzile oraşelor flancate de clădiri înalte.

Finanţată în cadrul unei campanii Indiegogo, noua 3-in-1 iPhone Case va putea fi comandat pentru modele iPhone cu ecran de 4.7”, 5.5” şi 5.8”.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult