Cybertool, extensia care transformă ceasurile Swiss Army în smartwatch-uri

26.02.2016
Cybertool, extensia care transformă ceasurile Swiss Army în smartwatch-uri

Acer a lansat un dispozitiv, numit Cybertool, care transformă ceasurile Victorinox I.N.O.X în smartwatch-uri.

Cybertool este o extensie în care este introdusă carcasa modelului I.N.O.X. Dispozitivul dispune de un display LED pe care poate afişa diverse informaţii şi include un accelerometru.

Extensia se conectează la smartphone-uri (cu sistem de operare Android şi iOS) via Bluetooth prin intermediul unei aplicaţii şi poate afişa informaţii pentru mesaje text, calendar sau apeluri. Mai mult, dispune de funcţia „Găseşte-mi telefonul”, poate monitoriza numărul de paşi făcuţi de utilizator şi caloriile arse.

Extensia adaugă o greutate suplimentară de 24 de grame la ceas. Autonomia bateriei de pe Cybertool este de până la şapte zile la o singură încărcare.

Citeşte şi: Smartwatch-urile sunt acum mai populare decât ceasurile elveţiene, datorită succesului Apple Watch

Din păcate, Cybertool cam strică aspectul ceasului, însă poate fi folosit doar atunci când utilizatorul face fitness. 

Dispozitivul a fost prezentat de Acer la Mobile World Congress 2016. Va debuta pe piaţă în această vară la preţul de 150-225 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult