Devialet anunță boxa portabilă Mania, o „ghiulea” audio de 800 de euro

08.11.2022
Devialet anunță boxa portabilă Mania, o „ghiulea” audio de 800 de euro

Compania franceză de sisteme audio Devialet nu a fost niciodată una care să atragă publicul cu prețuri mici, însă este evident în toate produsele sale că sunetul de calitate înaltă și design-ul futurist sunt pe primele locuri. Anterior, compania a colaborat cu Huawei pentru dezvoltarea boxei Sound Joy, pe care am testat-o și noi la Go4it și am rămas plăcut impresionați. Acum însă, Devialet construiește o boxă portabilă proprietară, numită Devialet Mania, cu un preț semnificativ mai mare decât cel al modelului realizat în colaborare cu Huawei.

Devialet Mania promite sunet puternic la un preț piperat

Devialet Mania atrage imediat atenția prin design-ul său neobișnuit. Boxa are o formă de felinar rotunjit, sau o „ghiulea” portabilă, cu difuzoare pe ambele părți și un mâner în partea de sus pe care să îl folosești atunci când cari boxa după tine.

Aceasta nu este însă o boxă de dimensiuni mici. Cu o înălțime de 17 cm și difuzoare de dimensiuni mari, aceasta este o boxă pe care să o pui în centrul unei camere, sau să o folosești pentru o petrecere în aer liber. Devialet Mania este configurată cu patru difuzoare „full range” pentru înalte și medii și două subwoofer-e pe laterale. Acestea sunt cele care vor oferi și vibrațiile vizibile la exterior.

devialet mania 2

Cele patru microfoane de pe corpul Devialet Mania vor acorda în timp real sunetul la mediul înconjurător, pentru a asigura cea mai bună calitate de redare, indiferent de camera în care este amplasată. Autonomia este de 10 ore de redare, însă având în vedere dimensiunile și puterea promisă, probabil că nu te poți aștepta la mai mult de la o astfel de boxă.

Desigur, o boxă modernă este echipată și cu funcții smart, precum compatibilitate cu asistentul Amazon Alexa, Wi-Fi pentru redare nativă de pe servicii de streaming, Bluetooth 5.0, AirPlay 2 pentru compatibilitate cu dispozitivele Apple și Spotify Connect. Boxa este rezistentă la stropi de apă la standardul IPX4, deci în cazul în care vreo băutură de la petrecere este vărsată în jurul ei, sau dacă sar stropi dintr-o piscină, nu ar trebui să se întâmple nimic. Totuși, nu este rezistentă la scufundare în apă și probabil că nu este o idee bună să fie lăsată afară, în ploaie.

La 790 de euro, cât costă Devialet Mania, probabil că nu vor fi prea mulți care o vor „uita” în ploaie.

sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult