DF-1688F-3 DVD Massage Chair, un nume prost pentru un produs bun

15.05.2007
DF-1688F-3 DVD Massage Chair, un nume prost pentru un produs bun

De ce unele produse bune au nume foarte prost inspirate? Ce vă spune DF-1688F-3? Probabil nimic, până nu aflaţi şi sufixul DVD Massage Chair. Păcat ca nu s-au gândit la ceva gen „Massage Master 3000„, pentru că au reuşit să facă un fotoliu cu adevărat interesant, unul care vă poate îmbunătăţi sfârşitul de zi, când veniţi obosiţi de la serviciu şi nu vreţi decât să vă luaţi doza zilnică de „How it’s made„.

Acum că l-am lăudat, să vedem şi ce face bine. La o greutate de 130 kg ar trebui să facă destule. Nu vă înşelaţi, DVD Massage Chair încorporează un DVD player, boxe Hi-Fi (cel puţin aşa se laudă producătorul) şi un ecran LCD prin intermediul căruia avem acces la setările scaunului. Putem chiar crea şi un profil propriu sau, dacă suntem chiar leneşi, putem să îl folosim pe unul din cele 5 presetate de producător.

DF-1688F-3 DVD Massage Chair În plus, nu putem să nu menţionăm „torpedoul” pentru băuturi, deci chiar nu mai avem nici un motiv să ne ridicăm din scaun. Funcţiilor de masaj şi ajustare a poziţiei corpului li s-au acordat o atenţie deosebită, practic orice fizionomie a corpului am avea, cu siguranţă DF-1688F-3 DVD Massage Chair o va putea învălui perfect. Nu am găsit nici o menţiune privind preţul, dar cu siguranţă ne va moleşi încât să simţim nevoia de a ne aşeza jos puţin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News