Dispozitivul pentru realitate mixtă Microsoft HoloLens va fi disponibil şi în România

01.11.2017
Dispozitivul pentru realitate mixtă Microsoft HoloLens va fi disponibil şi în România

Microsoft a anunţat că dispozitivul pentru realitate mixtă HoloLens va fi disponibil în 29 de noi ţări, printre care şi România.

HoloLens era disponibil până acum pe 10 pieţe incluzând Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Irlanda, Japonia, Noua Zeelandă, Regatul Unit şi Statele Unite (inclusiv Puerto Rico). În urma acestei extinderi, HoloLens va fi disponibil în 39 de ţări, triplându-şi aproape acoperirea de piaţă.

Anunţat în 2015, HoloLens introduce obiecte şi elemente 3D „holografice” în lumea reală. „HoloLens nu necesită cabluri, telefoane sau o conexiune la un PC. Microsoft HoloLens vine cu lentile holografice HD transparente şi sunet ce ţine cont de spaţiu, astfel că poţi vedea şi auzi hologramele din jurul tău. Cu senzori avansaţi, un system on a chip de ultimă generaţie şi un nou Holographic Processing Unit (HPU) care înţelege mediul înconjurător şi acţiunile utilizatorului, Microsoft HoloLens este capabil să ruleze wireless în timp ce procesează volume foarte mari de date venite de la senzorii cu care este echipat, toate în timp real”, potrivit descrierii făcute de Microsoft.


 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video