Două produse pentru picnic, disponibile la Lidl. Preț și caracteristici

25.04.2022
Două produse pentru picnic, disponibile la Lidl. Preț și caracteristici

Lidl va introduce în ofertă, începând cu a treia zi de Paște, 26 aprilie, două produse pentru picnic interesante.

O ladă frigorifică electrică, marca Crivit, va fi disponibilă la prețul de 319 lei. Dispozitivul are capacitate de 30 de litri și răcește băuturile cu până la 20 de grade Celsius sub temperatura mediului ambiant.

Lada are mâner retractabil și pereți groși. Dispozitivul dispune și de funcție de menținere a căldurii interioare la temperatura de 65 de grade Celsius.

Produsul are dimensiunile 41 x 48 x 33 cm. Există mai multe posibilități pentru alimentarea cu energie electrică: prin intermediul unei prize de 230 V sau a brichetei de mașină de 12 V. Lada are un consum de 69 kWh, iar zgomotul produs este de 34 dB. Acest produs va beneficia de garanție de 3 ani.

Lidl
Termosul Ernesto pe care îl va vinde Lidl.

Tot pentru picnic, Lidl va oferi un termos cu afișaj LED, marca Ernesto. Dispozitivul costă 45 de lei și include și sită de ceai, detașabilă. Temperatura lichidului este afișată pe ecranul LED de pe capac, care răspunde la atingere. Termosul are capacitate de 450 ml.

Dispozitivul funcționează cu baterii.

Citește și: Gadget care rezolvă o problemă a celor care dau găuri în pereți, la Lidl în curând

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult