Femeile din China se pot apăra de atacatori cu un mini-aruncător de flăcări

25.07.2017
Femeile din China se pot apăra de atacatori cu un mini-aruncător de flăcări

În lista de gadgeturi bizare apărute în 2017 putem să includem şi mini-aruncătorul de flăcări lansat pe piaţa din China. Scopul acestuia este, potrivit producătorilor, să le apere pe femei de atacatori şi perverşi.

 

Dispozitivul este promovat ca o „armă anti-perverşi” pe care trebuie să o ai. Asemănător, în materialele de promovare, cu o sabie laser din „Star Wars”, dispozitivul foloseşte în realitate gaz pentru brichete şi poate genera o flacără cu o lungime de până la 50 de centimetri.

 

 

Mini-aruncătoarele de flăcări sunt disponibile în magazinele din China la preţuri cuprinse între 13 şi 40 de dolari.

 

Potrivit unui vânzător, dispozitivul este legal şi nu este letal. Unele magazine vând, potrivit presei chineze, până la 300 de astfel de dispozitive pe lună. Asta deoarece este vară, iar foarte multe femei din China sunt hărţuite pe plajă. 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult