Fitbit Ionic va fi disponibil în curând în România, exclusiv în oferta unui operator telecom

20.09.2017
Fitbit Ionic va fi disponibil în curând în România, exclusiv în oferta unui operator telecom
Noul ceas inteligent Fitbit Ionic, lansat recent, va fi disponibil exclusiv în oferta Orange România. Precomenzile pentru dispozitiv încep din 19 septembrie. Produsele vor fi livrate către clienţi începând cu data de 16 octombrie. 
 
Fitbit Ionic poate fi achiziţionat în orice Orange Shop şi în rate pe factura Orange, la un preţ de 16 euro/lună.
 
Ceasul rulează sistemul de operare Fitbit OS, dispune de senzor pentru măsurarea pulsului şi are integrat un senzor SpO2 pentru ca, în viitor, să poată identifica şi boli precum apneea în somn. Mai mult, produsul vine echipat cu tehnologie GPS cu precizie îmbunătăţită. Ionic integrează şi celelalte caracteristici cu care utilizatorii s-au obişnuit la produsele Fitbit: măsurarea paşilor şi a distanţei parcurse, a numărului de trepte urcate sau a stagiilor de somn.

Ionic are o capacitate de stocare internă de de 2,5 GB şi poate transmite în timp real cele mai importante notificări primite pe telefonul mobil. Dispozitivul dispune şi de aplicaţii native şi feţe pentru ceas în Fitbit App Gallery. Începând cu luna septembrie, dezvoltatorii care doresc să realizeze aplicaţii şi feţe pentru Fitbit Ionic vor putea accesa platforma SDK, alături de alte unelte. 

Potrivit producătorului, durata de viaţă a bateriei între încărcări este de peste 4 zile. Iconic este compatibil cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows Phone.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult