Fitbit lansează Ionic, un ceas inteligent care se concentrează pe funcţiile de fitness

28.08.2017
Fitbit lansează Ionic, un ceas inteligent care se concentrează pe funcţiile de fitness

Fitbit a lansat ceasul inteligent Ionic, care se concentrează pe monitorizarea mişcării. Dispozitivul rulează sistemul de operare Fitbit OS, dispune de senzor pentru măsurarea pulsului şi are integrat un senzor SpO2 pentru ca, în viitor, să poată identifica şi boli precum apneea în somn. Mai mult, produsul vine echipat cu tehnologie GPS cu precizie îmbunătăţită. Ionic integrează şi celelalte caracteristici cu care utilizatorii s-au obişnuit la produsele Fitbit: măsurarea paşilor şi a distanţei parcurse, a numărului de trepe urcate sau a stagiilor de somn.

Ionic are o capacitate de stocare internă de de 2,5 GB şi poate transmite în timp real cele mai importante notificări primite pe telefonul mobil.

Dispozitivul dispune şi de aplicaţii native şi feţe pentru ceas în Fitbit App Gallery. Începând cu luna septembrie, dezvoltatorii care doresc să realizeze aplicaţii şi feţe pentru Fitbit Ionic vor putea accesa platforma SDK, alături de alte unelte. 

Potrivit producătorului, durata de viaţă a bateriei între încărcări este de peste 4 zile. Iconic este compatibil cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows Phone.

Dispozitivul oferă şi rezistenţă la apă de până la 50 metri. 

Împreună cu ceasul inteligent, Fitbit a lansat şi căştile Bluetooth Fitbit Flyer. Brăţările ceasului vor putea fi schimbate, iar utilizatorii vor putea alege dintr-o gamă care va include modele sport şi clasice.

Produsul Fitbit Ionic va fi disponibil în România începând cu luna octombrie. Preţul recomandat este de 300 de dolari. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video