Fitbit Luxe este răspunsul la Mi Smart Band 6 și Huawei Band 6

17.04.2021
Fitbit Luxe este răspunsul la Mi Smart Band 6 și Huawei Band 6

Fitbit pregătește lansarea unei noi brățări de fitness, cu un design mai elegant, echipat cu funcțiile pe care te-ai aștepta să le găsești pe un astfel de dispozitiv.  La fel cum face și pe piața de ceasuri inteligente, compania pare să țintească spre segmentul premium, oferind materiale de calitate înaltă, în comparație cu alternativele altor companii din plastic. La nivel de echipări hardware, noua brățară Fitbit Luxe ar părea să fie însă în aceeași zonă cu alte modele concurente.

Fitbit Luxe va fi o alternativă „premium” la brățările de fitness ieftine

WinFuture a publicat o serie de imagini la rezoluție înaltă cu noua brățară de fitness Fitbit Luxe. Aceasta are un design nu foarte ieșit din comun, cu un ecran înalt și îngust și brățară din silicon. Materialul metalic din jurul ecranului realizat din ceea ce pare a fi sticlă curbată, este factorul care diferențiază cel mai mult acest model „Luxe” de alternative precum Xiaomi Mi Smart Band 6 sau Huawei Band 6.

La nivel hardware, avem de a face cu un ecran OLED color, iar imaginile sugerează că există măcar un senzor pentru puls, dacă nu și un pulsoximetru. Desigur, va avea funcții de monitorizare a efortului în timpul activităților sportive, posibilitatea de a monitoriza calitatea somnului, dar probabil că nu va beneficia de un modul GPS pentru activități care implică trasee.

Fitbit Luxe va avea probabil și avantajul că funcționează alături de abonamentul Fitbit Premium, una dintre capabilitățile pe care subsidiara Google le laudă în ultima perioadă. Aceasta oferă statistici detaliate, programe de antrenamente, analiză a calității somnului cât și diverse rutine sportive pe care le poți urmări.

Nu știm încă la ce preț va fi brățara Fitbit Luxe vândută, însă cu siguranță va fi mai scumpă decât 30-40 de euro, cât costă modelele concurente.

sursa: WinFuture

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult