Gadget care rezolvă o problemă a celor care dau găuri în pereți, disponibil la Lidl

28.04.2022
Gadget care rezolvă o problemă a celor care dau găuri în pereți, disponibil la Lidl

Lidl vinde, începând din 2 mai, un dispozitiv care rezolvă o mare problemă întâmpinată de către cei care dau găuri în pereți. Uneori burghiul lovește un cablu, o bucată de fier-beton sau o conductă. Apoi trebuie dată o gaură în altă parte și reperat peretele.

Această problemă poate fi evitată cu un detector 4-în-1. Lidl vinde un model Parkside care detectează cablurile electrice, elementele metalice, grinzile din lemn ascunse și cavitățile din pereți.

Lidl
Detectorul 4-în-1 Parkside pe care îl va vinde Lidl.

Aparatul are trei trepte de sensibilitate, care pot fi selectate din butonul dedicat. Adâncimea maximă a elementelor care pot fi detectate este:

  • Cablu electric: până la 50 mm,
  • Element metalic: până la 30 mm,
  • Grindă de lemn: până la 19 mm,
  • Cavitate: până la 38 mm.

Citește și: Dedeman vinde, la reducere, 3 dispozitive electronice interesante. Kit auto pentru parcare atractiv

În capăt, detectorul are o adâncitură care permite marcarea ușoară cu creionul a locului în care se află un obstacol sau în care poate fi dată gaura.

Dispozitivul Parkside costă aproape 55 de lei și beneficiază de garanție de 3 ani. Aparatul funcționează cu o baterie, inclusă în pachet.

Lidl a mai vândut în trecut un dispozitiv similar. Modelul respectiv funcționa decent, potrivit celor care l-au testat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult