Galaxy Buds Pro de la Samsung vor oferi rezistență la apă și ANC îmbunătățit

25.12.2020
Galaxy Buds Pro de la Samsung vor oferi rezistență la apă și ANC îmbunătățit

Alături de noile smartphone-uri high-end Galaxy S21, Samsung urmează să lanseze și o pereche nouă de căști true wireless din gama Galaxy Buds. După Galaxy Buds, Buds+ și Buds Live, noile căști vor fi numite Buds Pro și deja le-am văzut în fotografii „aproape” oficiale. Acum însă avem noi detalii despre capabilitățile lor, cât și despre preț, fiind îmbunătățite din aproape toate punctele de vedere față de Galaxy Buds Live din 2020.

Galaxy Buds Pro vor corecta câteva „greșeli” ale modelelor anterioare

Conform noilor informații dezvăluite de leaker-ul „Walking Cat” de pe Twitter, Galaxy Buds Pro vor fi puțin mai scumpe decât căștile „Live”. Asta pentru că integrează tehnologii puțin mai avansate. De exemplu, fiin echipat cu două difuzoare în mica incintă (woofer de 11 mm și tweeter de 6,5mm). De asemenea, beneficiază de anulare activă a zgomotului de fundal (ANC) îmbunătățit, cât și de o rezistență mai bună la apă, la standardul IPX7. Asta înseamnă că vor putea fi folosite și pentru activități sportive sau pe timp de ploaie, fără riscul de a le deteriora.

Funcția ANC primește posibilitatea de a fi activată pe mai multe niveluri de intensitate, nu doar on/off cum era cazul pe Galaxy Buds Live. De asemenea, pe lângă sunet ambiental, va primi o funcție „mod conversație”, în care vei putea auzi mai bine vocile celor din jur atunci când porți căștile. La fel ca în cazul căștilor AirPods Pro, Galaxy Buds Pro va primi capabilitatea de sunet 3D.

Din punct de vedere al autonomiei, Galaxy Buds Pro ar trebui să ofere performanță similară cu modelul anterior. Vor putea funcționa 8 ore la o singură încărcare, cu posibilitatea dea a extinde până la 28 de ore în total cu ajutorul cutiei de încărcare. Pentru apeluri, căștile oferă o autonomie de 4,5 ore sau 15 ore în total cu tot cu reîncărcarea în cutia dedicată.

Totuși, toate aceste îmbunătățiri vin la un preț ridicat. Modelul Pro va fi primul din gama Galaxy Buds care merge atât de sus cu prețul: 199 de dolari americani. Anterior, Galaxy Buds+ costau 149 dolari, iar Galaxy Buds Live costau 169 dolari la lansare.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult