Galaxy Watch 6, ilustrat cu noi imagini de prezentare

17.07.2023
Galaxy Watch 6, ilustrat cu noi imagini de prezentare

Așteptat pentru lansare înainte de finalul acestei luni, Samsung Galaxy Watch 6 va completa noua ofertă Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, afișând un design modern ce aduce tot mai mult cu ceasurile de lux mai puțin tehnologizate.

Deși va avea și o ediție Galaxy Watch 6 Classic, modelul flagship va încorpora cele mai noi tehnologii Samsung ale momentului. Între timp, ambele modele au fost expuse în imagini de prezentare detaliate, ce-i drept, generate computerizat folosind schițe obținute pe căi neoficiale, imaginile cu produsul finit urmând să apară abia după evenimentul oficial de lansare.

Aflăm astfel că Galaxy Watch 6 va fi oferit în două variante, cu cadran de 40mm și 44mm, în timp ce modelul Watch 6 Classic ar urma să fie oferit în versiuni de 43mm și 47mm. Doar modelul premium ar urma să aibă ramă rotativă în jurul ecranului.  Cert este că Samsung nu a mai apelat la un diametru atât de mare de pe vremea lui Samsung Gear S3 (46mm), sugerând că diferența ar putea fi dată de o limitare hardware (ex. nevoia pentru un acumulator mai mare), decât o alegere intenționată de design.

Din păcate, pentru lista completă cu specificații și prețurile la vânzare va trebui să așteptăm evenimentul oficial de lansare, programat pentru luna în curs.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult