Garmin prezintă VIRB 360, o cameră video cu filmare 4K la 360°

01.08.2017
Garmin prezintă VIRB 360, o cameră video cu filmare 4K la 360°

Lansată şi pentru piaţa din România, camera video Garmin VIRB 360  beneficiază de protecţie la apă, este uşor de utilizat şi poate capta imagini până la rezoluţie 5.7K/30fps. Dispozitivul dispune de microfon integrat şi funcţie 4K Spherical Stabilization, care promite imagini stabile indiferent de condiţiile de filmare.

Clipurile realizate apelând funcţia automată de captură pot fi transferate pentru pentru editare sau distribuite imediat în reţelele de socializare. Totodată, receptorul GPS încorporat şi senzorii de mişcare încorporaţi permit preluarea de date G-Metrix într-un mediu de realitate augmentată 360.

Noul VIRB 360 îţi permite să retrăieşti constant cele mai tari experienţe şi să le împărtăşeşti instant cu prietenii tăi – de fiecare dată, din alt punct de vedere. Cei care au un VIRB 360 nu vor mai trebui să fie atenţi la unghiul cel mai bun de filmare sau să caute imaginea perfectă, pentru că dotările noii camere vor transforma fiecare filmare într-una profesionistă.”, spune Alexandru Moise, Sales Manager Garmin România.

Garmin pune la dispoziţia utilizatorilor aplicaţia gratuită VIRB Mobile, disponibilă şi în versiune pentru desktop, utilă pentru editarea, stabilizarea şi sharing-ul oricărui conţinut video înregistrat cu VIRB 360.

Camera încorporează butoane one touch şi funcţia voice control care ajută la pornirea şi oprirea înregistrărilor, fotografiere şi multe altele. Totodată, camera are funcţia de livestream cu care pot fi postate videoclipuri direct pe YouTube sau Facebook Live cu ajutorul unui telefon sau al unei tablete compatibile.

Bateria camerei este reîncărcabilă şi are o durată de viaţă de o oră în timpul înregistrării.

Pe lângă funcţia video, VIRB 360 face fotografii de 15 MP cu vizibiliate la 360°, atât în modul single capture, burst shooting sau timelapse. Ecranul încorporat oferă utilizatorilor informaţii legate de durata de viaţă a bateriei, capacitatea de stocare şi modurile de înregistrare, iar camera suportă conexiuni de tip Wi-Fi, Bluetooth, ANT+ şi NFC.

Camera Garmin VIRB 360 este disponibilă în România cu preţul recomandat de 3699 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult