Genius HS-G530 – căşti de gaming ultra-confortabile

17.12.2012
Genius HS-G530 - căşti de gaming ultra-confortabile

Genius împrospătează gama de accesorii pentru gaming cu un set de câşti optimizate pentru confort la utilizare îndelungată.

Genius HS-G530 Giant Hornet

Supranumite Giant Hornet, căştile Genius HS-G530 vin prevăzute cu două cupe de dimensiuni mari, care evită apariţia senzaţiei de disconfort distribuind presiunea la apăsare în jurul urechilor. Cadrul de susţinere capitonat este prevăzut cu mecanism reglabil articulat, ce permite plierea cupelor pentru transport. Microfonul este poziţionat la capătul unui braţ flexibil ce păstrează forma în care este modelat, asigurând distanţa optimă pentru vorbit.

În interiorul celor două cupe se află difuzoare cu diametrul de 50 mm prevăzute cu magneţi din neodim, dimensionate pentru a reda convingător efectele speciale din jocuri.

Căştile Genius HS-G530 Giant Hornet vin echipate cu un cablu de 2 metri lungime, cântăresc aproximativ 345 grame şi pot fi achiziţionate la un preţ recomandat de 123 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult