Go4News: Era doar o chestiune de timp: o firmă a prezentat o carcasă pentru iPhone 7 cu jack audio [VIDEO]

30.09.2016
Eliminarea jack-ului audio universal de 3,5 mm de pe iPhone 7 a enervat mulţi fani ai smartphone-urilor produse de Apple. Din fericire, producătorii de accesorii pentru telefoane au sărit în ajutorul utilizatorilor. Griffin a lansat un dispozitiv care transformă orice pereche de căşti cu fir într-una Bluetooth, iar acum o firmă a prezentat carcasa de iPhone 7 cu jack audio. 

Readucerea unui element pierdut de cel mai nou smartphone Apple nu este singurul lucru pe care îl face Fuze Case. Aceasta include şi acumulator care extinde autonomia smartphone-ului. 

Acumulatorul inclus în Fuze are capacitate de 2.400 mAh în varianta pentru iPhone 7 şi de 3.600 mAh în cea pentru iPhone 7 Plus. Carcasa poate fi comandată în acest moment pe Indiegogo la preţul de 49 de dolari. Sunt disponibile variante în culorile: alb, negru, albastru, auriu şi rose gold. 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult