HTC nu a abandonat ideea lansării unui ceas inteligent, afirmă zvonurile

12.09.2014
HTC nu a abandonat ideea lansării unui ceas inteligent, afirmă zvonurile

Zvonul care susţinea că HTC se pregăteşte să intre pe scena accesoriilor inteligente cu un ceas datează de aproape un an, însă în acest răstimp au apărut prea puţine informaţii despre acesta. Se pare că acest ceas inteligent nu a fost tras pe linie moartă, aşa cum au susţinut unele zvonuri, şi că acesta va fi lansat undeva în prima parte a anului viitor.

În anul care a trecut, Evleaks a publicat o imagine frontală 3D a viitorului produs, iar ceasul a fost „uitat” şi într-o secvenţă video comercială publicată de către HTC. Din aceste două surse, se poate observă că HTC lucrează la un model rectangular metalic cu brăţară interschimbabilă, însă nimic în plus nu este cunoscut în acest moment. HTC a fost una dintre companiile care au afirmat că va fructifica platforma Android Wear, însă compania nu a dezvăluit nimic în plus.

Conform unui zvon apărut după evenimentul de lansare al telefonului Desire 820, se pare că taiwanezii ar fi abandonat ideea lansării unui ceas inteligent deoarece nu se simţeau suficient de competitivi pentru acest domeniul. Conform CNET, HTC nu a abandonat însă ideea, iar ceasul va fi lansat într-un final undeva în prima parte a anului viitor. Atunci când va lansa acest produs, HTC se va lovi de aceeaşi rivali din scena telefoniei mobile, adică Apple, Samsung, LG, Sony sau Motorola.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News