Huawei a lansat gama de accesorii inteligente TalkBand B3

08.04.2016
Huawei a lansat gama de accesorii inteligente TalkBand B3

Alături de noul flagship P9, Huawei a lansat şi o nouă generaţie de brăţară inteligentă: TalkBand B3. Deşi la exterior nu pare să fie foarte diferită faţă de brăţara lansată anul trecut, modelul B2, Huawei oferă acum o gamă mai mare de opţiuni, oferind TalkBand B3 în trei variante: Activ, Clasic şi Elite. Acestea sunt realizate din materiale premium şi pot fi pe placul mai multor tipurilor de utilizatori.

În termeni de capabilităţi şi performanţă, toate cele trei modele de TalkBand B3 sunt la acelaşi nivel. Acestea au corpuri realizate din metal şi display-uri protejate de Gorilla Glass 3, conectivitate prin Bluetooth 4.2 şi microfoane de calitate cu eliminare a zgomotului de fundal. Toate sunt brăţări inteligente pentru înregistrarea performanţelor sportive, care pot fi folosite şi ca headset bluetooth atunci când este nevoie. Corpul acestor accesorii a fost realizat de designerul industrial Tom Dixon, în colaborare cu creatorul de moda Issey Miyake. Acumulatorul de 91mAh asigură 5,5 ore de utilizare pentru apeluri de voce, consumul de energie fiind scăzut graţie display-ului AMOLED cu rezoluţie 80 x 128 pixeli.

Diferenţele între modele sunt legate de materialele utilizate pentru construcţie. Varianta Active foloseşte brăţări din plastic, mult mai confortabile pentru activităţi sportive, varianta Clasic este similară cu cea de anul trecut, folosind oţel inoxidabil pentru construcţie, în timp ce versiunea Elite vine cu brăţară din piele naturală. TalkBand B3 va porni de la preţul de 169 de euro, pentru varianta Activ, 199 euro pentru Clasic şi 249 euro pentru versiunea Elite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult