Huawei FreeBuds Lipstick: căști premium, pentru publicul feminin

24.12.2021
Huawei FreeBuds Lipstick: căști premium, pentru publicul feminin

Majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri par să fie interesați de o pereche de căști true wireless, însă alegerea acestora devine din ce în ce mai complicată. Există pe piață o multitudine de opțiuni, de la variante foarte ieftine, de la care nu poți avea mari pretenții atunci când vine vorba despre calitatea audio sau autonomie, până la variante high-end, cu anulare a zgomotului de fundal. Totuși, Huawei a ales să lanseze în 2021 și o pereche de căști mai puțin obișnuită, cu un public țintă clar și o construcție care le pune direct în gama de produse premium: FreeBuds Lipstick.

Design-ul iese imediat în evidență

FreeBuds Lipstick de la Huawei, așa cum sugerează și numele, sunt o pereche de căști true wireless din familia FreeBuds, cu un design special, adresat în special publicului feminin. În timp ce capabilitățile hardware ale căștilor le pune cam pe la același nivel precum căștile FreeBuds „standard”, aspectul exterior al căștilor este inspirat de cel al unui ruj pentru buze.

Cutia de încărcare a căștilor are această formă neobișnuită, dreptunghiulară și este construită de asemenea din materiale neobișnuite pentru astfel de produse: totul este realizat din metal cu textură lucioasă, iar la interior se regăsește suportul căștilor, realizat din metal auriu, în timp ce căștile țin locul rujului de la interior, fiind de culoare roșie.

Huawei FreeBuds Lipstick open

Totul strălucește și toate componentele acestui pachet sunt ținute bine atașate unele de celelalte prin magneți puternici. Capacul, care se scoate complet, are un magnet puternic care îl ține lipit de baza cutiei de încărcare, în timp ce căștile stau foarte bine „ancorate” în locașurile lor.

Un aspect interesant, pe care rareori îl întâlnim la căști true wireless din ultima perioadă este faptul că acestea nu sunt de tip in-ear, ceea ce ar putea sugera că sunt mai confortabile pentru anumiți utilizatori. Mai mult, chiar dacă nu sunt de tip in-ear, acestea încă sunt echipate cu tehnologie ANC, care elimină zgomotul ambiental repetitiv.

FreeBuds Lipstick sunt unele dintre cele mai bine construite căști true wireless de pe piață

La o primă impresie, căștile FreeBuds Lipstick par a fi foarte bine construite, poate chiar cele mai bine construite căști de acest gen de pe piață, cu o cutie de încărcare metalică solidă. Cu siguranță, acestea vor atrage priviri asupra celor care le poartă imediat, datorită culorii căștilor, neobișnuită pe o piață plină de căști negre și albe.

Huawei FreeBuds Lipstick box

Căștile FreeBuds Lipstick de la Huawei pot fi numai bune de pus sub brad, în cazul în care ați uitat să cumpărați un cadou. Acestea sunt disponibile în România în magazinele de specialitate și pe HuaweiStore. Prețul se învârte în jurul a 1.000 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult